Diensten

Op deze website probeer ik aanstaande bruidsparen een indruk te geven van de mogelijkheden die ik kan bieden om de huwelijksdag mooi en stijlvol te fotograferen. Ik lever een reportage die een mooie herinnering is van ofwel de gehele dag of enkele hoogtepunten al naar gelang jullie wensen ten aanzien van de tijd dat de fotograaf aanwezig is.

De reportage bevat naast foto’s van het bruidspaar ook foto’s van de omgeving, familie en vrienden en aandacht voor kleine details die de bruiloft tot een speciale dag maken. Vaak zijn op de uiteindelijke reportage gebeurtenissen te zien die het bruidpaar tijdens de huwelijksdag zelf niet opgemerkt hebben.

Kijk gerust nog even rond voor meer informatie en veel foto’s. Een trouwreportage gemaakt met passie een herinnering die blijft.

Video

Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een videofilm. De film wordt met professioneel digitaal video opgenomen. Haarscherp , contrastrijk, sfeervol, kortom precies zoals u de dag zelf zult willen blijven herinneren!

Wat krijgt u als u kiest voor het vastleggen van uw trouwdag op film/video?

  • Een professioneel gemonteerde film op DVD met daarop uiteraard alle hoogtepunten van uw trouwdag.
  • DVD geleverd in mooi bewerkte kaft,
  • Uniek! Alle overige ruwe, ongemonteerde opnamen die op de dag worden gemaakt worden u ter beschikking gesteld. Door deze service hoeft u echt niets te missen! U kunt letterlijk de hele dag nog eens op uw gemak bekijken.

De cameraman (vrouw) staat zeven werkuren tot uw beschikking. Een huwelijksreportage hoeft natuurlijk niet beperkt te blijven tot de bruiloft zelf. Ook de voorbereidingen zoals het passen van de trouwjurk/trouwkostuum kunnen een mooie aanvulling zijn op de video.

Hoewel de herinnering zal blijven, zullen de details vervagen waardoor een trouwfilm van jullie dag na verloop van tijd steeds meer waarde zal krijgen.  Omdat jullie dag het beste verdient wordt de videoreportage met professionele hard- en software op DVD, Blu-ray of USB-Stick geplaatst voor de beste digitale beeld- en geluidskwaliteit. 

Mochten jullie besluiten om mij de opdracht te geven dan nemen we vooraf de dag door. Zo kunnen we samen tot een mooi en persoonlijk resultaat komen. Indien jullie nog vragen hebben, meer informatie wensen of een afspraak willen maken, neem gerust contact met ons op.

Alle gemaakte opnamen binnen een maand in huis.